Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84766members
354198posts

IT Optimise Not Feeding Through To DCO

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
13
539

IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This question was originally posted on DCIM Support by James on 2016-08-05


I have made a number of discoveries

 

But when I look under unassociated devices it says everything has been associated

 

 

The devices are listed on the IT Optimise service management portal under the inventory tab.

After looking at the external system all seems OK

 

All services seem to be running fine on the ITO server

 

Has anyone got an idea what might be wrong?

(CID:106891922)

13 Replies 13
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Kresten P. Vester on 2016-08-05


Can you see the devices in the "Discovered Devices" view?

What version of DCO is this for?

(CID:106892016)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Greg Sterling on 2016-08-05


None of these devices were previously associated?

(CID:106892017)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by James on 2016-08-05


Kresten P. Vester These do not show up in the Discovered Devices view. It is for DCO 7.5 SP3

(CID:106892021)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by James on 2016-08-05


Greg Sterling These are all new discoveries

(CID:106892022)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Greg Sterling on 2016-08-05


Hello James. When you browse to https://ito-server-ip:8090/ and login, your servers/assets are present? Can you provide a set of server logs including the ITO logs?

(CID:106892030)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by James on 2016-08-05


Greg Sterling They all appear under the Inventory tab

(CID:106892035)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by James on 2016-08-08


Greg Sterling Files have been uploaded.

(CID:106892150)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Greg Sterling on 2016-08-08


James, can you send me a link to the place you uploaded the files? Is this to box or some other location?

(CID:106892154)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Greg Sterling on 2016-08-08


I sent you a box invite, can you upload the log files there? https://schneider-electric.box.com/s/t7baw02rsj1dhf5m0815rb4mzt81wy50

(CID:106892169)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by James on 2016-08-09


Greg Sterling I have emailed you the details.

(CID:106892227)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by James on 2016-08-11


Greg Sterling Please note this error is also effecting device associations to DCE as well.

(CID:106892534)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

Re: IT Optimise Not Feeding Through To DCO

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2016-08-24


Hi James,

Many thanks for spending the time with our team last week (to resolve the issue). Here is a short note that I would like to share with all,

Apparently a failover have had caused database inconsistency, that in turn prevented triggering and running the job services. So basically the job services for the externals systems (both for ITO and DCE) was not running.  By manual corrections, removing errors, etc. the jobs started to run again.

Kind regards 

(CID:108234766)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
539

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.