Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84707members
354091posts

Trouble with Schneider Electric WV704R0A0902

Field Devices Forum

Collaborate with a community of professionals and find answers and discuss anything related to the Field Devices (Sensors, Thermostats, Valves & Actuators and more)

meyre76
Cadet
0 Likes
3
784

Trouble with Schneider Electric WV704R0A0902

Hey guys

from time to time I am checking the supported devices and saw, that there is a new thermostat.

And now I can't get it working properly. Pairing was no problem. I am getting the correct room temperature displayed but i can't control the thermostat. 3 buttons are available: automatic, heat and off.

When clicking something I get following message:

No converter available for 'system_mode' (heat)

and sometimes the log file says:

Received message from unsupported device with Zigbee model 'undefined'

Hopoe someone can help me to solve this issue.

Tags (1)
3 Replies 3
klangton
Lieutenant
Lieutenant
0 Likes
0
769

Re: Trouble with Schneider Electric WV704R0A0902

Interesting that this question is a copy/paste from a 2 year old reddit thread.

Tags (1)
Alfred69
Crewman
Crewman
0 Likes
1
578

Re: Trouble with Schneider Electric WV704R0A0902


@IndigoCard wrote:

Hey guys

from time to time I am checking the supported devices and saw, that there is a new thermostat.

And now I can't get it working properly. Pairing was no problem. I am getting the correct room temperature displayed but i can't control the thermostat. 3 buttons are available: automatic, heat and off.

When clicking something I get following message:

No converter available for 'system_mode' (heat)

and sometimes the log file says:

Received message from unsupported device with Zigbee model 'undefined'

Hopoe someone can help me to solve this issue.


Did you found any solution for this? I was looking for the same.

Tags (1)
DavidChild
Sisko Sisko
Sisko
0 Likes
0
573

Re: Trouble with Schneider Electric WV704R0A0902

Hi @Alfred69 

 

Might be worth creating a support case with Drayton:

 

https://www.draytoncontrols.co.uk/contact-us

Tags (1)