Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84541members
353794posts

Humidity Sensor unplugged

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
1
145

Humidity Sensor unplugged

This question was originally posted on DCIM Support by ADEKUNLE AGBOKE on 2019-11-14


HI All,

I recently installed a temperature and humidity sensor using a sensor pod. But i noticed the humidity sensors(only) on the last two sensor pods shows unplugged. After logging into the device i observed that the humidity sensors show values occasionally. I have replaced the sensors with new ones but the problem still persists. The sensors are connected to the last on the last sensor pods on the loop. Whatr could be the problem?

(CID:151584979)

1 Reply 1
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
145

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.