Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84315members
353475posts

False Positive

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
3
166

False Positive

This question was originally posted on DCIM Support by mike sutton on 2016-02-16


Hi I am seeing more and more false alarms generated by NetBotz. for instance below is graph showing temp warning alert at 25.6, however the threshold is set as a range threshold min 16,  max 28 

TIA

 

Mike

 

(CID:105465695)

3 Replies 3
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
168

Re: False Positive

This answer was originally posted on DCIM Support by spezialist on 2016-02-16


Hi Mike,

I confirm: we also repeatedly had just the same incidents. I did not understand the reasons of this bug. However, I can confirm that when we migrated from NetBotz 450 to the DCE server, the above specified bug did not appear any more.

Watch also a post  : it seems to me, both there and here the reasons and symptoms of a bug are identical.

Very thanks for the support.

(CID:105465747)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
167

Re: False Positive

This answer was originally posted on DCIM Support by Steven Marchetti on 2016-02-16


Hi Mike,

 

I've seen this on random customer's systems but have not been able to isolate it with troubleshooting. Have you updated to the latest NetBotz 4.5.1 release? There are somewhat similar issues that have been addressed in this new revision and it would be good to know if this update effects this issue in any way.


Steve.

(CID:105465760)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
167

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.