Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

Close
Important Announcement: WELCOME to the new Schneider Electric Community! Community is now no longer part of Exchange, and is now rebranded under se.com. If you have any bookmarks and links saved, we request you to update them to ensure that you continue accessing our community from this new location. For any issues that you might encounter as part of this change, please reach out to SchneiderCommunity.Support@se.com, and the team will help to get your issues resolved.
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
82416members
349925posts

License issue with Thumbprint changing on version 2.4.36

SmartConnector Forum

Discussion of SmartConnector applications for integration of various other building management systems (BMS) into EcoStruxure Building Operation

SteveGregory
Commander Commander
Commander
0 Likes
3
173

License issue with Thumbprint changing on version 2.4.36

Every time I restart my SE PC, my SmartConnector thumbprint changes and invalidates my development license.

Tags (1)
3 Replies 3
JeffBowman
Schneider Alumni (Retired)
Schneider Alumni (Retired)
0 Likes
1
170

Re: License issue with Thumbprint changing on version 2.4.36

Hi Steve,

 

Are you able to turn on 'System' and 'Service' logging (in logging filters), and also set the logging level to trace. Then reboot the PC? This will start adding stuff to the log about licensing. 


Can you send me a sample of the log after you do this?

 

Best Regards,

 

-Jeff

Tags (1)
SteveGregory
Commander Commander
Commander
0 Likes
0
167

Re: License issue with Thumbprint changing on version 2.4.36

Done.

Tags (1)
RyanSuar
Admiral Admiral
Admiral

Re: License issue with Thumbprint changing on version 2.4.36

Hi Steve, did you get this sorted out in the end? I was having the same issue but I am running v2.4.25 and I found this post when I was trying to find a fix.

One day, the machine thumbprint just kept changing every time my laptop is restarted. Could not figure out the issue until I remembered that I have disabled the 'VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter' (installed and used by PCT) recently. Once I enabled this, the machine thumbprint stops changing. And it seems to have reverted back to the previous thumbprint and the licenses activated previously work again. 

Tags (1)