- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Arkadaşına E-posta Gönder
- Uygunsuz İçerik Bildir
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
2024-05-14 02:22 AM hakkında
Process Expert
EcoStruxure™ Process Expert_2020_R2 kullanmaktayım. Programa yeni bir obje ekleyip control project kısmında derle dediğimde ekteki hataları verdi. Programı kapattım , server ı durdurdum.Bilgisayarı yeniden başlatıp server ı yeniden çalıştırdığımda Vm in düzgün çalışamadığına dair hatalar alıyorum. Durduk yere oluşan bu hataların sebebini merak ediyorum. Şuan programı açamıyorum ve işlerim yarım kaldı.
- Etiketler:
-
Proses PLC Programlama
- Etiketler:
- turkish
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
Kabul Edilen Çözümler
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
2024-06-27 05:05 AM hakkında
Merhabalar
Telefonda ilettiğim bilgilerin başka kullanıcıların ileride işine yaraması adına burada da yer vermek isterim.
Process Expert yazılımı 2021 versionuna kadar kendi sistemi içinde Oracle virtual Machine kullanımına devam etmektedir. Özellikle bu tarz yapıda windows güncellemeleri mevcut işletim sisteminde veya sanallaştırma için kullanılan Oracle sisteminde belli servislerin çalışmasını engelleyebilmektedir. Bu durumu engellemek adına mühendilik bilgisayarının kontrolsüz güncelleme almasını onlenmesi önerilir. Aunı zamanda kontrollü güncellemelerde de
https://www.se.com/tr/tr/product-range/65406-ecostruxure-process-expert/#software-and-firmware
adresinden EPE yazılım güncellemeleri de takip eilmelidir.
İyi Çalışmalar
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
2024-06-27 05:05 AM hakkında
Merhabalar
Telefonda ilettiğim bilgilerin başka kullanıcıların ileride işine yaraması adına burada da yer vermek isterim.
Process Expert yazılımı 2021 versionuna kadar kendi sistemi içinde Oracle virtual Machine kullanımına devam etmektedir. Özellikle bu tarz yapıda windows güncellemeleri mevcut işletim sisteminde veya sanallaştırma için kullanılan Oracle sisteminde belli servislerin çalışmasını engelleyebilmektedir. Bu durumu engellemek adına mühendilik bilgisayarının kontrolsüz güncelleme almasını onlenmesi önerilir. Aunı zamanda kontrollü güncellemelerde de
https://www.se.com/tr/tr/product-range/65406-ecostruxure-process-expert/#software-and-firmware
adresinden EPE yazılım güncellemeleri de takip eilmelidir.
İyi Çalışmalar