Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84315members
353476posts

modify “netbotz disconnect ”Alarm level

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

Solved
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
2
202

modify “netbotz disconnect ”Alarm level

This question was originally posted on DCIM Support by czhyme on 2016-08-22


HI ALL,

          I have a trouble.I have many netbotzs(netbotz450+),they always send some alarms to DCE.And alarm level is "critical",i want modify the level,how to do?

(CID:108234523)


Accepted Solutions
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
202

Re: modify “netbotz disconnect ”Alarm level

This answer was originally posted on DCIM Support by Steven Marchetti on 2016-08-22


Hi LEM,

 

if if you are referring to pods or sensors becoming disconnected, you would want to probably check the settings through advanced view.  I believe though they are set as failure by default. 

 

If you are referring to a lost communications message between the server and NatBotz, this sadly is not configurable. It is already an enhancement request in the system and hopefully we can get that configurable soon. 

 

Steve. 

(CID:108234543)

See Answer In Context

2 Replies 2
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
203

Re: modify “netbotz disconnect ”Alarm level

This answer was originally posted on DCIM Support by Steven Marchetti on 2016-08-22


Hi LEM,

 

if if you are referring to pods or sensors becoming disconnected, you would want to probably check the settings through advanced view.  I believe though they are set as failure by default. 

 

If you are referring to a lost communications message between the server and NatBotz, this sadly is not configurable. It is already an enhancement request in the system and hopefully we can get that configurable soon. 

 

Steve. 

(CID:108234543)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
202

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.