Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84600members
353869posts

Server Utilization Report issue

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
5
448

Server Utilization Report issue

This question was originally posted on DCIM Support by Javier Zurera on 2019-11-20


Hello team,

we have an installation with DCO 8.2.7 and IT Optimize and in the Server Utilization Report we do not see the discovered servers in Assets selection:

 

In the list appear servers that have been imported by ETL integration from a CMDB that are not associated to any device in the model:

(CID:152077252)

Tags (1)
5 Replies 5
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
3
448

Re: Server Utilization Report issue

This answer was originally posted on DCIM Support by Greg Sterling on 2019-11-20


Hello Javier.

Unless I'm mistaking the items in that list which should be from ITO will be based on their discovered names as they'd appear in the unassociated items list, not the names of the racked asset (unless of course they match).

The report shows items from external systems which would include DCE or ETL. So you may need to filter the names in the device list.

Regards

Greg Sterling

(CID:152077406)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
448

Re: Server Utilization Report issue

This comment was originally posted on DCIM Support by Javier Zurera on 2019-11-21


Hi Greg,

the problem is that in the Server Utilization report's list only appears the names of the imported ETL unassociated devices. None of the discovered devices by ITO appears.

Regards

(CID:152077431)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
448

Re: Server Utilization Report issue

This comment was originally posted on DCIM Support by Greg Sterling on 2019-11-21


Ok. You screenshot of discovered devices shows cmdb entries. Are the ITO entries present in that list too?

Regards

Greg Sterling

(CID:152077470)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
448

Re: Server Utilization Report issue

This comment was originally posted on DCIM Support by Javier Zurera on 2019-11-21


Hi Greg,

the ITO servers also appear in discovered devices view. But in the report server list, there are only the servers from CMD ETL.

Discovered devices:

Servers in the report:

 

 

Regards.

(CID:152077482)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
448

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.