Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84572members
353845posts

Netbotz 550 clicking noise, no lights

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
2
126

Netbotz 550 clicking noise, no lights

This question was originally posted on DCIM Support by John Wieczorek on 2016-02-18


I recently inherited a netbotz 550 that does nothing but make a fast clicking sound when plugged in. Any ideas?

(CID:105466012)

2 Replies 2
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
126

Re: Netbotz 550 clicking noise, no lights

This answer was originally posted on DCIM Support by Steven Marchetti on 2016-02-18


Hi John,

 

There are no serviceable parts on the 550. If there is a hardware issue, it will need to be replaced. That being said, please verify there is nothing connected to the unit (no sensors or other wires). Swap out the power cord and plug it into a different power source. You can also try connecting via USB after that initial test. If the unit still clicks and will not power on, it would seem to require a replacement.

 

Steve

(CID:105466014)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
126

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.