Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84572members
353844posts

Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
9
442

Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This question was originally posted on DCIM Support by Mian Aqeel on 2017-01-31


Dear Support Team,

 I am receiving the Invalid Sensor Errorin subjectedNetbotz 570, Sensor attached at Port # 6 is AP9335TH,  Sensor is showing all values correctly in Advance View Softwarei,e Humidity, Dew Point and Temprature but also indicates the Invalid Sensor Error in this Port # 6.

Please find the attached snapshot and reply the appropriate solution for this issue.

(CID:110791805)

Tags (1)
9 Replies 9
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This comment was originally posted on DCIM Support by spezialist on 2017-01-31


Hi Mian Aqeel,

And what actions with hardware were resulted by this mistake?

And the mistake disappears if to disconnect a sensor from port #6?

Very thanks for the support.

(CID:110791822)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This comment was originally posted on DCIM Support by Mian Aqeel on 2017-01-31


Sorry,I didn't get it.
what actions with hardware were resulted by this mistake? 

(CID:110791858)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This answer was originally posted on DCIM Support by John Thompson on 2017-01-31


Hi Mian Aqeel,

Is is possible someone connected the wrong type of sensor to that port 6, before the AP9335TH was connected? Was is always like this or after someone made some changes?
You could try just deleting that sensor in Advanced View. Also, try rebooting the 570 itself.
What version of BotzWare is it on?  

Regards

 

(CID:110791889)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
2
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This answer was originally posted on DCIM Support by Mian Aqeel on 2017-01-31


Hi John Thompson ,

I am unable to delete the sensors in advance view i.e delete sensor button is blurred, can you please guide is that due to old firmware/Botzware? 

(CID:110791901)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This comment was originally posted on DCIM Support by spezialist on 2017-01-31


Can you phisically disconnect/connect sensor on port #6?

(CID:110791907)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This comment was originally posted on DCIM Support by John Thompson on 2017-01-31


Hi Mian Aqeel,

If you disconnect the AP9335TH from port 6, you should have the option to remove the associated sensors in Advanced View then.
You can check the version of BotzWare in Advanced View by clicking on the About button.
The latest version 4.5.3 can be downloaded below.
https://dcimsupport.apc.com/display/public/UANB44/Downloads+and+documentation

 

 

 

 

(CID:110791914)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This comment was originally posted on DCIM Support by spezialist on 2017-01-31


Hi Mian Aqeel,

See specifying questions of John Thompson.

(CID:110791904)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

Re: Invalid sensor in Netbotz Rack moniter 570

This comment was originally posted on DCIM Support by Mian Aqeel on 2017-01-31


spezialist,  a useful answer from John Thompson,  I am away from the site will check the troubleshooting procedure guided by the John Thompson.

(CID:110791911)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
442

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.