Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84746members
354176posts

ITA (9.0.6, 9.0.7 and 9.1.1) shows error when adding user from DCE as Authentication server

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

Solved
tjlaw
Lieutenant Lieutenant
Lieutenant
0 Likes
4
2181

ITA (9.0.6, 9.0.7 and 9.1.1) shows error when adding user from DCE as Authentication server

Hi All, 

 

We are having an issue adding users into ITA, where these users are from DCE (used as an authenticated server). We have tested version from 9.0.6, 9.0.7, and 9.1.1 with DCE version 7.6. 

 

Is ITA still support DCE as an authentication server? Please find the attached files for error captured in version 9.0.6, 9.0.7 and 9.1.1. 

 

BR, 

 

TJ 

 

 
 

 

Attachments

Accepted Solutions
Jef
Captain Captain
Captain
0 Likes
3
2147

Re: ITA (9.0.6, 9.0.7 and 9.1.1) shows error when adding user from DCE as Authentication server

Hi TJ.

Currently we have known issue with using DCE as authentication server in ITA. It is included in our backlogs, but for the time being we don't know yet when or which future version may contain the enhancement.

So I would suggest using the ITA local users and/or using AD/LDAP server as authentication server.

Kind regards,

Jef

See Answer In Context

Tags (1)
4 Replies 4
Jef
Captain Captain
Captain
0 Likes
3
2148

Re: ITA (9.0.6, 9.0.7 and 9.1.1) shows error when adding user from DCE as Authentication server

Hi TJ.

Currently we have known issue with using DCE as authentication server in ITA. It is included in our backlogs, but for the time being we don't know yet when or which future version may contain the enhancement.

So I would suggest using the ITA local users and/or using AD/LDAP server as authentication server.

Kind regards,

Jef

Tags (1)
tjlaw
Lieutenant Lieutenant
Lieutenant
0 Likes
0
2130

Re: ITA (9.0.6Hi , 9.0.7 and 9.1.1) shows error when adding user from DCE as Authentication server

Hi Jef, 

 

Thanks for the reply. Hopefully, we can get this fixed soon.. 

 

Best Regards, 

 

TJ

Tags (1)
tjlaw
Lieutenant Lieutenant
Lieutenant
0 Likes
1
1960

Re: ITA (9.0.6, 9.0.7 and 9.1.1) shows error when adding user from DCE as Authentication server

Hi Jef, 

 

Just to check with you, has this issue being resolved in 9.1.2

 

Thanks. 

 

Best Regards, 

 

TJ

Tags (1)
Jef
Captain Captain
Captain
0
1951

Re: ITA (9.0.6, 9.0.7 and 9.1.1) shows error when adding user from DCE as Authentication server

Hi TJ,

Thanks for checking, I've just looked into our backlogs - it is not resolved yet.

Kind regards,

Jef

Tags (1)