Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

Close
Important Announcement: WELCOME to the new Schneider Electric Community! Community is now no longer part of Exchange, and is now rebranded under se.com. If you have any bookmarks and links saved, we request you to update them to ensure that you continue accessing our community from this new location. For any issues that you might encounter as part of this change, please reach out to SchneiderCommunity.Support@se.com, and the team will help to get your issues resolved.
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
82122members
349628posts

H15 problem

APC UPS for Home and Office Forum

Schneider Electric support forum for our APC offers including Home Office UPS, Surge Protectors, UTS, software and services and associated products designed to share knowledge, installation, and configuration.

Solved
mrstlouis7_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
4
148

H15 problem

This was originally posted on APC forums on 5/9/2009


I cannot get power out of the subwoofer/amplifier delayed plug receptacles on the power conditioner.


Accepted Solutions
mrstlouis7_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
148

Re: H15 problem

This was originally posted on APC forums on 5/12/2009


thanks

See Answer In Context

4 Replies 4
BillP
Administrator Administrator
Administrator
0 Likes
0
148

Re: H15 problem

This reply was originally posted by Angela on APC forums on 5/11/2009


do all of the other outlets work correctly? is the H15 turning on and indicating input/output voltage via the front LCD? what is the delay set to on the outlets (are you waiting long enough for them to turn on)? I believe the longest delay you can have is 12 seconds on those outlets..

mrstlouis7_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
148

Re: H15 problem

This was originally posted on APC forums on 5/11/2009


Yes all of the other outlets work fine. I have tried 0,2,4 delay and nothing.

BillP
Administrator Administrator
Administrator
0 Likes
0
148

Re: H15 problem

This reply was originally posted by Angela on APC forums on 5/11/2009


ok well as long as the other ones are working at the time when these arent, i'd have to assume there might be a loose connection or something side. i'd recommend you contact support, and if in warranty, see if you can get a replacement after telling them what you've tried.

mrstlouis7_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
149

Re: H15 problem

This was originally posted on APC forums on 5/12/2009


thanks