Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

Close
Important Announcement: WELCOME to the new Schneider Electric Community! Community is now no longer part of Exchange, and is now rebranded under se.com. If you have any bookmarks and links saved, we request you to update them to ensure that you continue accessing our community from this new location. For any issues that you might encounter as part of this change, please reach out to SchneiderCommunity.Support@se.com, and the team will help to get your issues resolved.
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
82165members
349752posts

CPU Usage in Vista after installing ES350

APC UPS for Home and Office Forum

Schneider Electric support forum for our APC offers including Home Office UPS, Surge Protectors, UTS, software and services and associated products designed to share knowledge, installation, and configuration.

Solved
Lem_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
2
93

CPU Usage in Vista after installing ES350

This was originally posted on APC forums on 8/29/2008


I have recently installed a new computer (Dell Optiplex 330) with an Intel2 Duo CPU E4600 @ 2.4 GHz. and 4.0 GB RAM.

I am watching the CPU usage and notice that it is constantly staying at 50%
I can stop the Mainserv.exe process and it will return to the normal 5-10% level.

Does anyone know what is causing this issue?

Thanks
Lem McSpadden
A+ Inspection Services
www.aplushis.com


Accepted Solutions
Lem_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
93

Re: CPU Usage in Vista after installing ES350

This was originally posted on APC forums on 8/29/2008


Thanks for the info --- The software that came with the "New" APC from my local computer store came with 1.5

I'l go get the new update.

Lem McSpadden
A+ Inspection Services
www.aplushis.com

See Answer In Context

2 Replies 2
Lem_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
93

CPU Usage in Vista after installing ES350

This was originally posted on APC forums on 8/29/2008


I have recently installed a new computer (Dell Optiplex 330) with an Intel2 Duo CPU E4600 @ 2.4 GHz. and 4.0 GB RAM.

I am watching the CPU usage and notice that it is constantly staying at 50%
I can stop the Mainserv.exe process and it will return to the normal 5-10% level.

Does anyone know what is causing this issue?

Thanks
Lem McSpadden
A+ Inspection Services
www.aplushis.com

Lem_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
94

Re: CPU Usage in Vista after installing ES350

This was originally posted on APC forums on 8/29/2008


Thanks for the info --- The software that came with the "New" APC from my local computer store came with 1.5

I'l go get the new update.

Lem McSpadden
A+ Inspection Services
www.aplushis.com