Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84758members
354189posts

Back-UPS ES 550: no Output Voltage

APC UPS for Home and Office Forum

Schneider Electric support forum for our APC offers including Home Office UPS, Surge Protectors, UTS, software and services and associated products designed to share knowledge, installation, and configuration.

Solved
lbloch_apc
Cadet
0 Likes
1
134

Back-UPS ES 550: no Output Voltage

This was originally posted on APC forums on 9/4/2012


I have a Back-UPS ES 550G, monitored with apcupsd under Ubuntu. Apcaccess tells me: all is OK, Battery Voltage, Charge and Capacity, the Surge protected outlets work well, but no power on the battery protected outlets. If I set the Master Enable led on, it shuts off all the outlets. Thank you for any hint.


Accepted Solutions
BillP
Administrator Administrator
Administrator
0 Likes
0
134

Re: Back-UPS ES 550: no Output Voltage

This reply was originally posted by Chris on APC forums on 9/6/2012


This is a very basic unit so if the power LED is on, the output should be powered. If power LED is on but there is no output, you may want to contact tech support for you region.

See Answer In Context

1 Reply 1
BillP
Administrator Administrator
Administrator
0 Likes
0
135

Re: Back-UPS ES 550: no Output Voltage

This reply was originally posted by Chris on APC forums on 9/6/2012


This is a very basic unit so if the power LED is on, the output should be powered. If power LED is on but there is no output, you may want to contact tech support for you region.