Fabrika ve Makina Otomasyonu Çözümleri
Bu forumun amacı endüstriyel tesislere ve makinalara yönelik çözümlerimizle ilgili bilgi ve doküman paylaşımı yapmak ve sorularınızı ilgili uzman ekibimizle buluşturmaktır. EcoStruxure mimarisinin sunmuş olduğu proses ve makina otomasyonu çözümlerini (M241, M262, M340, M580, SCADA, Historian, MES vb.) bu forumda tartışabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Başta Sistem/Makina Entegretörleri ve Son Kullanıcılar olmak üzere, endüstriyel otomasyon alanında faliyet gösteren tüm paydaşları forumun içeriğinden faydalanmaya davet ediyoruz.
Posted: 2020-11-24 12:04 AM
Schneider Electric 'in private Cloud tabanlı çözümü EcoStruxure Machine Advisor OEM ve son kullanıcıların servis yapılarını dijitalleştirmelerine , internetin oldugu dünyanın herhangi bir yerindeki makinalarını izleyebilmeleriine , takip edebilmelerine , Big Data databaselerinde tutulan degerler ile kestirimci bakım yapabilmelerine , bir uyarı oluştugunda mail listesinde olan herkese mail atabilmelerine ve daha bir çok servise olanak sağlar.
Bu konu altında Schneider Electric EcoStruxure Machine Advisor ile ilgili eğitim videolarına yer vereceğiz.
Posted: 2020-11-24 12:38 AM
1- EcoStruxure Machine Advisor nedir ?
Schneider Electric private Cloud tabanlı çözümü hakkında daha detaylı bilgi almak için aşagıdaki linkten eğitim videosuna ulaşabilirsiniz.
1- EcoStruxure Machine Advisor çözümü nedir ?
Ayrıca ücretsiz olarak denemek için ve daha fazla bilgiye ulaşmak için ;
EcoStruxure Machine Advisor Web Sayfası
Aziz Büyük
Saygılarımla
Posted: 2020-11-24 12:38 AM
1- EcoStruxure Machine Advisor nedir ?
Schneider Electric private Cloud tabanlı çözümü hakkında daha detaylı bilgi almak için aşagıdaki linkten eğitim videosuna ulaşabilirsiniz.
1- EcoStruxure Machine Advisor çözümü nedir ?
Ayrıca ücretsiz olarak denemek için ve daha fazla bilgiye ulaşmak için ;
EcoStruxure Machine Advisor Web Sayfası
Aziz Büyük
Saygılarımla
Create your free account or log in to subscribe to the forum - and gain access to more than 10,000+ support articles along with insights from experts and peers.