- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Arkadaşına E-posta Gönder
- Uygunsuz İçerik Bildir
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
2021-05-28 01:54 PM hakkında
EOTE Dropdown List arama özelliği hk.
Merhaba,
Operatör terminal expert (V3.2) reçeteler için Recipe Dropdownlist fonksiyonunda arama özelliği var ve aktif pasif edilebiliyor. Aynı özellik Dropdown List fonksiyonunda var mıdır? Ayarlar kısmında göremedim. Ya da dropdownlist içerisindeki değişkenleri filtrelemek için bir yöntem öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla.
- Etiketler:
-
HMI Operatör Paneller
- Etiketler:
- turkish
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
Kabul Edilen Çözümler
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
2021-06-16 01:47 PM hakkında
Merhaba,
Biraz uzun yoldan da olsa search string özelliğini kullanarak arama işlemi yapabildim. Search string özelliğinde tam eşleşme şartı var maalesef. Filtreleme işlemi yapamasa da barkod okuyucudan gelen veriye ait ilk tam eşleşmeye ulaşabiliyorum. Bulunan sonucun array içerisindeki sırasını integer olarak veriyor. Bu değeri alıp işlemem gerekti.
Saygılarımla.
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
2021-06-16 01:47 PM hakkında
Merhaba,
Biraz uzun yoldan da olsa search string özelliğini kullanarak arama işlemi yapabildim. Search string özelliğinde tam eşleşme şartı var maalesef. Filtreleme işlemi yapamasa da barkod okuyucudan gelen veriye ait ilk tam eşleşmeye ulaşabiliyorum. Bulunan sonucun array içerisindeki sırasını integer olarak veriyor. Bu değeri alıp işlemem gerekti.
Saygılarımla.