Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84315members
353476posts

StruXureWare Full restore to 7.2.7

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
4
278

StruXureWare Full restore to 7.2.7

This question was originally posted on DCIM Support by Florian TILLMANN on 2016-08-02


Hello!

After an upgrade from 7.2.7 to 7.3.1 I had all sensors from my SNMP devices "unplugged"

Until I find the solution, I wanted to rollback to DCE 7.2.7

I reinstalled a new 7.2.7 from the .ova , set the same ip adress and mac adress. I can see the backup, launch the restore, but the server restard very fastly and stay at the same state.

In the logs i found this :

LOG: Begin restore 08-02-2016 11:49:50

LOG: Updating VirtualBot GUID: action=config   dataDir=/data/mount/restore 08-02-2016 11:49:50

ERROR: servermac property is missing from /data/mount/restore/backup.properties 08-02-2016 11:49:50

ERROR: Failed to update the virtual bot GUID references in the DB 08-02-2016 11:49:50

LOG: Rebooting the server 08-02-2016 11:49:50

 

but no issue with my backup.properties!

Any idea?

 

Thanks a lot!

Regards

Florian

(CID:106891482)

Tags (1)
4 Replies 4
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
2
278

Re: StruXureWare Full restore to 7.2.7

This answer was originally posted on DCIM Support by Christopherus Laurentius on 2016-08-03


Florian

Can you open the backup.properties and post the content here?

 

It seems you are using config backup, as well as missing mac address in the backup properties.

(I removed some of the mac address)

 

A sample backup.properties looks like below.

 

(CID:106891521)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
278

Re: StruXureWare Full restore to 7.2.7

This comment was originally posted on DCIM Support by Florian TILLMANN on 2016-08-03


Hello Christopherus,

The backup.properties has clearly no issues

I finnaly did a reboot and entered again the backup location details manually and it finally worked.

I have no idea why the backup was not restored completly before.

I now have to close this case....

Thank you anyway for your reply!

Regards,

Florian

(CID:106892001)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
278

Re: StruXureWare Full restore to 7.2.7

This comment was originally posted on DCIM Support by Christopherus Laurentius on 2016-08-03


Glad to hear that. Have a good day!

(CID:106892002)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
278

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.