Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84664members
354055posts

One of UPS data in DCE has loss for DCO PUE function

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
5
247

One of UPS data in DCE has loss for DCO PUE function

This question was originally posted on DCIM Support by Chu Li Wei on 2017-08-25


Hi Team ,

I met a strange issue for DCO PUE function , our DCE monitor many UPSs well and connect to DCO server.

When we tried to config the PUE function , only one of UPS which I can not load data to DCO , this UPS

work well on DCE , please see as below screenshot ,can some expert can help us for this case ?

 Many thanks .

Best Regards

 

(CID:123998005)

5 Replies 5
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
2
247

Re: One of UPS data in DCE has loss for DCO PUE function

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2017-08-25


Hi Chu Li,

I guess you might also have seen this error notification (during the process):

saying that "There seems to be an error with the DDF for one of the selected device,....":

I have seen this before, cause of the issue is seemingly due to some sensor parameters not being reported correctly to DCO (from DCE).

One of the next version of DCE (most likely next release, but no promises at the moment) expected to contain enhancements that should resolve this issue.

Kind regards

(CID:123998058)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
247

Re: One of UPS data in DCE has loss for DCO PUE function

This comment was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-03-20


Update

Hi Chu Li (Chu Li Wei) & Valentin (Valentin Kozlov),

It seems this is resolved in recently release version of DCE (DCE 7.5).

You might want to upgrade to DCE 7.5 (if not done already), thanks.

Kind regards

(CID:129408980)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
247

Re: One of UPS data in DCE has loss for DCO PUE function

This comment was originally posted on DCIM Support by Chu Li Wei on 2018-03-20


Hi Jef ,

Thank you so much for kindly update . Well noted .

Best Regards

(CID:129409082)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
247

Re: One of UPS data in DCE has loss for DCO PUE function

This answer was originally posted on DCIM Support by Valentin Kozlov on 2017-08-27


Hi Chu Li!

 

I have the same issue with Symmetra PX160 and Symmetra PX500 UPS.

I've workaround this issue by creating virtual sensors for Total Input Power and use these values at DCO side for PUE calculation.

 

Hope this help.

(CID:123998276)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
247

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.