Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84864members
354353posts

Missing values in DCO

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
8
351

Missing values in DCO

This question was originally posted on DCIM Support by Boris Majdandzic on 2018-10-25


Hi, I have problem with values from UPS in DCO. I can`t see amps on phase one of the UPS devices from DCE. In DCE I can see all values.

I have already asked this in the theme:

But I was told to wait for 30 days & it would solve it self. But still the same.

Please help.

(CID:134689513)

8 Replies 8
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
351

Re: Missing values in DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Boris Majdandzic on 2018-10-30


Is anybody answering anything at all?

(CID:134691623)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
351

Re: Missing values in DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-10-30


Hi Boris,

What is the version of your DCO and DCE?

I'm currently running some tests - will get back to you as soon as possible.

Kind regards

(CID:134691713)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
351

Re: Missing values in DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Boris Majdandzic on 2018-10-30


Hi Jef,

DCE 7.5.0. & DCO 8.2.7

(CID:134691756)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
3
351

Re: Missing values in DCO

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-11-09


Hi Boris,

I was able to reproduce a similar issue with another UPS unit (Symmetra 160K) - issue basically DDF related, where the device output current sensors are not being correctly reported to DCO. 

Can you send a walk of your UPS device (I guess that's a Legrand Archimod HE device, right?)

Instructions for performing a walk file available here:   

How to create a SNMP walk file for Struxureware Data Center Expert/EcoStruxure IT Gateway

Thanks,

Kind regards

(CID:134695529)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
351

Re: Missing values in DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Boris Majdandzic on 2018-11-12


Archimod.walk

Hi, here is the walk file.

(CID:134696228)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
351

Re: Missing values in DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Boris Majdandzic on 2018-11-20


Hi Jeff, 

 

Did you recive walk? is there any news?

(CID:136153915)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
351

Re: Missing values in DCO

This comment was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-11-22


Hi Boris,

Yes, thanks I have the walk file - appears to be ddf related (new ddf can be requested from Device support

 http://sxwhelpcenter.ecostruxureit.com/devices)

This is also reported to DCE/DDF development team for possible enhancements in a future version.

Kind regards 

(CID:136645122)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
351

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.