Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84862members
354348posts

Liebert/Emerson APM not showing sensor values in DCO 8.2

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
5
228

Liebert/Emerson APM not showing sensor values in DCO 8.2

This question was originally posted on DCIM Support by mike sutton on 2018-06-06


Hi, I have 2 x APM UPS's associated with the external device but no sensors are displayed within DCO 8.2 so i am not showing measured values just estimated has anyone else come across this issue.

 

TIA 

Mike

(CID:132649035)

5 Replies 5
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
3
228

Re: Liebert/Emerson APM not showing sensor values in DCO 8.2

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-06-06


Hi Mike,

It sounds most likely a DDF related issue, so you might want to post a ddf request here  http://sxwhelpcenter.ecostruxureit.com/devices

 

It seems there have already been created ddf for "Emerson Liebert APM":

so you might want to go ahead and ask for "I want it too":

Kind regards

(CID:132649092)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
228

Re: Liebert/Emerson APM not showing sensor values in DCO 8.2

This comment was originally posted on DCIM Support by mike sutton on 2018-06-06


Hi Jef,

I have already installed this DDF and in DCE all the values are displayed but in DCO they are not shown.

regards

Mike

(CID:132649139)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
228

Re: Liebert/Emerson APM not showing sensor values in DCO 8.2

This comment was originally posted on DCIM Support by mike sutton on 2018-06-06


As you can see one ups (chloride) shows device and values but the Emerson does not

 

 

 

(CID:132649155)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
228

Re: Liebert/Emerson APM not showing sensor values in DCO 8.2

This comment was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-06-06


Hi Mike,

If you have recently installed the DDF file (in DCE) after you have had the device association in DCO, then try: un-associate and then associate, see if it helps. Otherwise apparently your ddf having support for DCE, but not for DCO. It appears the device power sensor values not coming to DCO.

I think you would need to contact the Device Support (where you have received the DDF file) and let them know the power measurements are not coming to DCO (they know what is expected from DCO side).

Kind regards

(CID:132649207)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
228

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.