Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84766members
354198posts

DCO 3D show not well for real time Temp sensor

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
3
184

DCO 3D show not well for real time Temp sensor

This question was originally posted on DCIM Support by Chu Li Wei on 2016-03-17


Hi All ,

I just monitor 12 Temp sensor via netbotz200 and associate to DCO 7.5 , when I turn into 3D mode ,

there are some space on the screen ,pls see the photo as attachment , My concern is why it still appear this

issue on DCO 7.5 ? Any solution for it ? Many thanks .

 

Best Regards 

(CID:105468887)

3 Replies 3
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
184

Re: DCO 3D show not well for real time Temp sensor

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2016-03-17


Hi Chu Li,

It might be, basically the application doesn't have enough temperature information to cover the whole area, as a quick test I would add some temperature sensors to those "empty" area and see if there any changes. If it doesn't, would it be possible to share a copy of the latest backup file with me, thanks.

Kind regards

 

(CID:105468935)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
184

Re: DCO 3D show not well for real time Temp sensor

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2016-03-21


Hi Chu Li,

Many thanks for sharing the copy of your backup file with me - based on the available temperature information and the location of the equipment, it seems the 3D simulation is unable to cover the temperature map for whole area.

As a simple test, I tried adding/associating a temperature sensor to one of the cooling units (I-14), and the tried the simulation:

Or perhaps, as a work around, it might be considered to move the cooling unit I-14 closer to it's neighbor:

 

Hope this helps,

Kind regards

(CID:105469192)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
184

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.