Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

Close
Important Announcement: WELCOME to the new Schneider Electric Community! Community is now no longer part of Exchange, and is now rebranded under se.com. If you have any bookmarks and links saved, we request you to update them to ensure that you continue accessing our community from this new location. For any issues that you might encounter as part of this change, please reach out to SchneiderCommunity.Support@se.com, and the team will help to get your issues resolved.
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
82121members
349628posts

Netbotz 420E

APC UPS for Home and Office Forum

Schneider Electric support forum for our APC offers including Home Office UPS, Surge Protectors, UTS, software and services and associated products designed to share knowledge, installation, and configuration.

BillP
Administrator Administrator
Administrator
0 Likes
0
53

Netbotz 420E

This question was originally posted by Kenneth on APC forums on 5/31/2012


Have a netbotz 420e that we use to monitor temperature and fluids in a server room. Up until a month ago, it would send out emails when a sensor triggered. Now the sensor triggers but the email it sends out is ha the TO field blank which is causing the emails to be rejected by the mailfilters that are in place. Is there a way to fix this?