Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84756members
354188posts

Backup pro 1000 none of master outlets work

APC UPS for Home and Office Forum

Schneider Electric support forum for our APC offers including Home Office UPS, Surge Protectors, UTS, software and services and associated products designed to share knowledge, installation, and configuration.

Solved
jacksongirl_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
1
68

Backup pro 1000 none of master outlets work

This was originally posted on APC forums on 2/3/2011


Hi,
I have my router plugged into the master and the other 3 plug outlets don't work.
If someone can point me in the right direction I would appreciate it.
thanks
Laura


Accepted Solutions
jacksongirl_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
68

Re: Backup pro 1000 none of master outlets work

This was originally posted on APC forums on 2/4/2011


ok, I did actually figure that out kind of after I posted!
Can I ask another question? I had my wireless router plugged in there for the last few weeks and
I actually was having trouble with my wireless in the house.
wondering if that could have been the issue. Once I plugged it into another-non controlled outlet it seems to
have cleared up.
That battery sure is confusing to me!

See Answer In Context

1 Reply 1
jacksongirl_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
69

Re: Backup pro 1000 none of master outlets work

This was originally posted on APC forums on 2/4/2011


ok, I did actually figure that out kind of after I posted!
Can I ask another question? I had my wireless router plugged in there for the last few weeks and
I actually was having trouble with my wireless in the house.
wondering if that could have been the issue. Once I plugged it into another-non controlled outlet it seems to
have cleared up.
That battery sure is confusing to me!