Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84244members
353343posts

APC Back-UPS ES 700 stopped working

APC UPS for Home and Office Forum

Schneider Electric support forum for our APC offers including Home Office UPS, Surge Protectors, UTS, software and services and associated products designed to share knowledge, installation, and configuration.

Solved
m0rd0r_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
1
221

APC Back-UPS ES 700 stopped working

This was originally posted on APC forums on 10/8/2010


Hi!

My APC Back-UPS ES 700 stopped working after 3 years of service.

First of all, during that period i found that sometimes UPS has restarted itself with no logical condition or preceeding sound signals. But this did not happen often.

Yesterday, UPS switched to battery mode when there was no problem with external power source. When battery was empty, UPS stopped providing Battery Backup + Surge Protection mode. It looks like it may not detect electricity. Yet, other 4 power sockets (Surge Protection mode only) work fine.

Is there anything i can do to resolve my problem?

With regards,
Max

Message was edited by: m0rd0r


Accepted Solutions
m0rd0r_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
221

Re: APC Back-UPS ES 700 stopped working

This was originally posted on APC forums on 10/21/2010


I replaced battery and it started working fine 🙂 Thanks for help!

See Answer In Context

1 Reply 1
m0rd0r_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
222

Re: APC Back-UPS ES 700 stopped working

This was originally posted on APC forums on 10/21/2010


I replaced battery and it started working fine 🙂 Thanks for help!