Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84520members
353751posts

Nieuwste EcoXpert Digital Panel - ETB Sweegers

Paneelbouw & Energie Distributie

In dit forum vindt alle informatie omtrent de trainingen, de smart panel, nieuwe productinformatie en standaardisatie en markteisen. Laat niet alleen ons, maar ook gelijkgestemden uw zicht op de nieuwe ontwikkelingen weten door te reageren op de onderwerpen die aan bod komen.

MarcovanBeest
Ensign Ensign
Ensign
1
1649

Nieuwste EcoXpert Digital Panel - ETB Sweegers

Schneider Electric mag haar eerste EcoXpert Digital Panel plakkaat overhandigen, namelijk aan Elektrotechnisch Buro Sweegers @Ruud-Sweegers  

 

Na een jarenlange samenwerking, kwam de kans om te certificeren voor het programma, een kans die Sweegers graag aannam! Ik ben bijzonder trots om deze partner als accountmanager te begeleiden en te ondersteunen. 

Sweegers-edit.jpg

 

ETB Sweegers is al meer dan 25 jaar actief in de paneelbouw. In opdracht van diverse grote installateurs worden in Veldhoven de verdeelinrichtingen precies op maat ontworpen en geassembleerd.. Aan de hand van werktekeningen of eigen ontwerp, van 32 ampère tot en met 3.200 ampère. Modulair of klantspecifiek. Na een uitgebreide test en gecertificeerde keuring worden de paneelkasten naar de opdrachtgever vervoerd en indien gewenst geïnstalleerd. ETB Sweegers is Advanced Panel Builder van Schneider Electric en werkt dus uitsluitend met componenten van de hoogste kwaliteit. Ruud Sweegers: “Paneelbouw is een vak apart. Via Schneider zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Hun specialisten werken het liefst al in een vroeg stadium samen met de opdrachtgever. Met een exacte planning kunnen wij onze klanten tijd besparen.”

 

Bekijk nu hier hun Exchange profiel en neem contact op met Elektrotechnisch Buro Sweegers.

 

Hebben jullie nog vragen aan mij of aan onze partner @Ruud-Sweegers , stel deze dan gerust in de comments!

1 Reply 1
Dennis_Rutten
Ensign Ensign
Ensign
0
1638

Re: Nieuwste EcoXpert Digital Panel - ETB Sweegers

Gefeliciteerd @Ruud-Sweegers, meer dan verdient!

Groet,

Dennis

Tags (1)