Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84783members
354229posts

Hoe digitalisering aansluit bij het 'Global Goal for Net Zero Carbon'- en waarom het ertoe doet

Paneelbouw & Energie Distributie

In dit forum vindt alle informatie omtrent de trainingen, de smart panel, nieuwe productinformatie en standaardisatie en markteisen. Laat niet alleen ons, maar ook gelijkgestemden uw zicht op de nieuwe ontwikkelingen weten door te reageren op de onderwerpen die aan bod komen.

Romana
Lt. Commander Lt. Commander
Lt. Commander
0 Likes
0
332

Hoe digitalisering aansluit bij het 'Global Goal for Net Zero Carbon'- en waarom het ertoe doet

Hoewel het misschien uiteenlopende bedrijfsdoelstellingen lijken, zijn digitaliseringsambities (specifiek met betrekking tot energie en gebouwen) en de noodzaak om koolstofneutraliteit te bereiken, nauw met elkaar verbonden. Maar waarom is dit?

 

Om te beginnen komt de drang naar digitalisering nu waar elektriciteitsbedrijven worstelen om schone, stabiele en betrouwbare stroom te leveren aan consumenten wereldwijd, deels als gevolg van de gevolgen van een veranderend klimaat en energielandschap. Gebouwen en industriële complexen ervaren meer stroomstoringen en problemen met de stroomkwaliteit dan ooit tevoren.

 

Ondanks voortdurende uitdagingen werken de meeste faciliteiten zonder informatie over hun elektrische systemen en hun vermogen. Dit gebrek aan zichtbaarheid stelt organisaties bloot aan verschillende risico's en uitdagingen, waaronder veiligheid, uptime, energie-efficiëntie, operationele efficiëntie en compliance.

 

Lees nu alles over deze ontwikkeling in de blog van Sophie Borgne (SVP, Digital Power Line of Business bij Schneider Electri)

 

Header Exchange.PNG