Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84589members
353857posts

EcoStruxure Panel Server: Onze nieuwe Generatie Gateways

Paneelbouw & Energie Distributie

In dit forum vindt alle informatie omtrent de trainingen, de smart panel, nieuwe productinformatie en standaardisatie en markteisen. Laat niet alleen ons, maar ook gelijkgestemden uw zicht op de nieuwe ontwikkelingen weten door te reageren op de onderwerpen die aan bod komen.

Romana
Lt. Commander Lt. Commander
Lt. Commander

EcoStruxure Panel Server: Onze nieuwe Generatie Gateways

Panel Server is onze nieuwe generatie gateways, die uiteindelijk de huidige reeksen PowerTag Link, PowerTag Link HD, Com'X 210 en 510, Link 150 zal vervangen. De lancering zal in de loop van 2021 in golven plaatsvinden.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de middelen van Panel Server. Naarmate we dichter bij de lancering komen, zullen er meer middelen beschikbaar komen, dus blijf op de hoogte door je te registreren voor aankondigingen op dit Exchange Community-forum! Ook zullen we de komende maanden steeds meer extern gerichte documenten hebben.

 

Ook is er een internationale community beschikbaar, die u hier kunt vinden. De bedoeling van deze community is ook om u met ons en andere gebruikers over de hele wereld te laten communiceren: u kunt uw vragen en feedback hier plaatsen - zorg ervoor dat u het label "EcoStruxure Panel Server" voor uw bericht gebruikt.

 

Documenten toegankelijk voor iedereen:

 

Internal documents: 

PAS600L_Image.png