Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84589members
353855posts

Activeer de PrismaSeT Active voor uw klanten

Paneelbouw & Energie Distributie

In dit forum vindt alle informatie omtrent de trainingen, de smart panel, nieuwe productinformatie en standaardisatie en markteisen. Laat niet alleen ons, maar ook gelijkgestemden uw zicht op de nieuwe ontwikkelingen weten door te reageren op de onderwerpen die aan bod komen.

Jos-Jansen
Ensign Ensign
Ensign

Activeer de PrismaSeT Active voor uw klanten

Beste Partner,

De leveringen van de nieuwe PrismaSet Active begint al aardig op gang te komen en de eerste communicerende dakjes zijn inmiddels geleverd. Om het voor u nog wat makkelijker te maken hebben wij een tweetal instructievideo's gemaakt voor zowel het inbedrijfnemen als het activeren van het paneel in de cloud.

In de eerste video leggen wij stap voor stap uit op welke wijze u de draadloze sensoren met behulp van EPC Mobile app kunt koppelen aan de LoRa Gateway.

 

 

 

In de tweede video kunt u de gedetailleerde uitleg vinden voor uw klanten welke stappen zij moeten doorlopen om het geleverde systeem met Facility Expert in de cloud online te krijgen. De hand-out is een korte PDF als samenvatting van de tweede video.

 

Daarnaast hebben we ook een Nederlandse versie gemaakt van de "Veelgestelde vragen" deze is via onderstaande link te bekijken.

 

Nederlandstalige FAQ’s voor/over PrismaSet Active.

Attachments
Tags (1)