- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Arkadaşına E-posta Gönder
- Uygunsuz İçerik Bildir
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
2021-04-28 12:10 AM hakkında
Hmi Software Yeni Versiyon Hatası
Merhabalar,
Kullanmakta olduğum "EcoStruxure Operator Terminal Expert 3.1 Service Pack 1B" update edip "EcoStruxure Operator Terminal Expert 3.2" yükselttim.Daha önceden çalıştırdığım programları yeni versiyonda denediğimde ekteki hatayı alıyorum.Aynı programı alt versiyonda çalıştırdığımda bu hatayı almıyorum.Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
Saygılarımla.
- Etiketler:
-
HMI Operatör Paneller
- Etiketler:
- turkish
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
Kabul Edilen Çözümler
2021-04-30 04:58 AM hakkında
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
Merhaba Sezer Bey ,
Yapmış oldugunuz v3.1B versiyonunu v3.2 ye convert ettiğinizde aldığınız hatayı inceleyerek başlayabiliriz.
Blockly script yazımında Alarm Group scripti hata veriyor. Benim görüşüm if else block ' bağlı olmadığı durumdan dolayı alarm Group'u dogru ilişkilendiremiyor olabilir.
Dolayısı ile Tool Chest kısmından alarm Group script node ekleyerek EmergencyStop HiHi alarmı tekrar linklenir ise sorun çözülecektir.,
İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla
- Etiketler:
- turkish
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
Merhaba Sezer Bey ,
Yapmış oldugunuz v3.1B versiyonunu v3.2 ye convert ettiğinizde aldığınız hatayı inceleyerek başlayabiliriz.
Blockly script yazımında Alarm Group scripti hata veriyor. Benim görüşüm if else block ' bağlı olmadığı durumdan dolayı alarm Group'u dogru ilişkilendiremiyor olabilir.
Dolayısı ile Tool Chest kısmından alarm Group script node ekleyerek EmergencyStop HiHi alarmı tekrar linklenir ise sorun çözülecektir.,
İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla
- Etiketler:
- turkish
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- Sessize al
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
2021-05-20 12:48 AM hakkında
Merhabalar Aziz,
Bahsettiğin blok dediğin gibi bağlı değil ancak 3.1b de bu hatayı vermiyor iken 3.2de bu hatayı neden veriyor.Kullandığım programda değişen bişeyde yok.Her versiyon değiştiğinde böyle hatalar göreceksem projeleri update etmemek en sağlıklısı gibi duruyor.
- Etiketler:
- turkish