Elektrik Tasarım Dağıtım ve Uygulama Çözümleri
Bu forumun amacı elekrik tasarım, dağıtım ve uygulama çözümlerimizle ilgili bilgi ve doküman paylaşımı yapmak ve sorularınızı ilgili uzman ekibimizle buluşturmaktır. Sorularınızı bu forumda teknik uzmanlarımıza sorabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Başta Proje Tasarım Ofisleri, Pano Üreticileri ve Müteahhitler olmak üzere, elekrik dağıtımı alanında faliyet gösteren tüm paydaşları forumun içeriğinden faydalanmaya davet ediyoruz
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
22 | |
16 | |
7 | |
5 |
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
2021-04-16 07:20 AM hakkında
Merhabalar,
Birkaç soruyu birleştirerek soruyor olacağım ama;
-> METSEPM2100 serisi enerji analizöründe cihaz ağırlığı kaç gramdır ?
-> METSEPM2100 serisi enerji analizöründe Tuş takımı kaç düğmedir ?
-> METSEPM2100 serisi enerji analizöründe Akım,Faz ölçüm doğruluğu nedir ?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Destekleriniz için teşekkür ederim
Link copied. Please paste this link to share this article on your social media post.
2021-04-29 01:41 AM - düzenlenme zamanı: 2021-04-29 01:42 AM
Merhaba,
Bu seride PM2110/2120/2130 cihazlar bulunmaktadır.
300 gram
3 düğmeden oluşur
Akım ve Gerilim ölçüm faz doğruluğu ± 0.5% tir.
daha detaylı bilgileri ekteki dökümandan edinebilirsiniz
2024-03-11 02:26 AM hakkında
Merhaba,
Power Monitoring Expert yazılımımızı kullanarak enerji tüketim miktarını günlük olarak kaydetmeniz gerekir. Daha sonra tüketimi aylık olarak raporlayabilirsiniz. Yazılımın veri tabanı kullanılarak .xls ve .csv formatlarında raporlar üretilebilmektedir. Bu yazılım ücretlidir.
2021-04-29 01:41 AM - düzenlenme zamanı: 2021-04-29 01:42 AM
Merhaba,
Bu seride PM2110/2120/2130 cihazlar bulunmaktadır.
300 gram
3 düğmeden oluşur
Akım ve Gerilim ölçüm faz doğruluğu ± 0.5% tir.
daha detaylı bilgileri ekteki dökümandan edinebilirsiniz
2024-03-06 09:49 PM hakkında
Güç panosu üzerinde bulunan EasyLogic PM2100 enerji analizöründen modbusRTU haberleşme kullanarak makinenin 1 ay sürede tükettiği enerji miktarını ( kWh) görmek istiyorum. Easylogic PM2100 enrji analizörünün modbus adreslerini inceledim. Tam olarak hangi adresleri kullanmam gerekmektedir ? Bu bilgileri de '.xlsx' veya '.csv' formatında almak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
2024-03-11 02:26 AM hakkında
Merhaba,
Power Monitoring Expert yazılımımızı kullanarak enerji tüketim miktarını günlük olarak kaydetmeniz gerekir. Daha sonra tüketimi aylık olarak raporlayabilirsiniz. Yazılımın veri tabanı kullanılarak .xls ve .csv formatlarında raporlar üretilebilmektedir. Bu yazılım ücretlidir.
Create your free account or log in to subscribe to the board - and gain access to more than 10,000+ support articles along with insights from experts and peers.