Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84865members
354354posts

Nieuwste EcoXpert Digital Panel ELM Industriële Automatisering te Maasbree

Paneelbouw & Energie Distributie

In dit forum vindt alle informatie omtrent de trainingen, de smart panel, nieuwe productinformatie en standaardisatie en markteisen. Laat niet alleen ons, maar ook gelijkgestemden uw zicht op de nieuwe ontwikkelingen weten door te reageren op de onderwerpen die aan bod komen.

MarcovanBeest
Ensign Ensign
Ensign
0 Likes
0
1670

Nieuwste EcoXpert Digital Panel ELM Industriële Automatisering te Maasbree

 

Na een jarenlange samenwerking, kwam de kans om te certificeren voor het programma, een kans die ELM graag aannam! Ik ben bijzonder trots om deze partner als accountmanager te begeleiden en te ondersteunen.

 

ELM-overhandiging--klein.jpg

 

 

De EcoXpert Panel Builder-certificering is bedoeld voor geselecteerde, gevestigde marktspelers die een strategische relatie hebben met Schneider Electric. Deze uitgebreide certificering biedt een overeenkomst om laagspanningssystemen te vervaardigen op basis van het ontwerp van Schneider Electric, zijn intellectuele eigendom en het gebruik van het merk Schneider Electric. D.m.v. het behalen van de Digital Panel Badge, toont ELM aan volledig aan deze eisen te voldoen.

 

Schakelkast, bedieningspaneel of verdeelinrichting, heeft ervaring in vrijwel alle industriële markten en kunnen iedere wens op het gebied van paneelbouw vervullen. Dit kunnen verdelers, besturingspanelen, instrumentatie skids, bedieningspanelen (HMI panelen) en bedieningslessenaars zijn.

 

 Bekijk nu hier hun Exchange profiel en neem contact op met ELM.