Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84579members
353849posts

De voordelen van het integreren van hardware, software en services in een modulair datacenter

Paneelbouw & Energie Distributie

In dit forum vindt alle informatie omtrent de trainingen, de smart panel, nieuwe productinformatie en standaardisatie en markteisen. Laat niet alleen ons, maar ook gelijkgestemden uw zicht op de nieuwe ontwikkelingen weten door te reageren op de onderwerpen die aan bod komen.

Romana
Lt. Commander Lt. Commander
Lt. Commander
0 Likes
0
984

De voordelen van het integreren van hardware, software en services in een modulair datacenter

De wildgroei van IoT-toepassingen in veel sectoren stimuleert de groei van edge computing, waardoor rekenkracht dichtbij de actie komt. Nu organisaties hun datacenterstrategie verschuiven van een gecentraliseerde benadering naar een gedistribueerd modelontwerp om IoT-gegenereerde data te verwerken, komen geprefabriceerde modulaire datacenters naar voren als een "go-to" oplossing.

 

Deze modulaire datacenters moeten idealiter worden geleverd met een service- en onderhoudsplan op systeemniveau, waarin de UPS, koeling, schakelbord en container zijn geïntegreerd. Om de bedrijfsvoering te optimaliseren, moeten bedrijven op zoek gaan naar modulaire datacenters die zijn gebouwd om hardware, software en services te integreren waarmee organisaties meer producten en apparaten op systeemniveau kunnen aansluiten. Deze aanpak zorgt voor een standaard datamodel met cloudgebaseerde applicaties, tools en services om de prestaties te verbeteren, de beschikbaarheid te verhogen en de operationele kosten te verlagen. Net zoals de auto's van vandaag in de fabriek worden gebouwd met een reeks sensoren en boordcomputers, kunnen modulaire datacenters worden uitgerust met hardware en software die kan worden geïnstalleerd, geconfigureerd en getest in de modulaire datacenterfabriek om de efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

 

arobe-2.png

 

Lees nu hier de hele blog van Matthew Tavares