Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

Close
Important Announcement: WELCOME to the new Schneider Electric Community! Community is now no longer part of Exchange, and is now rebranded under se.com. If you have any bookmarks and links saved, we request you to update them to ensure that you continue accessing our community from this new location. For any issues that you might encounter as part of this change, please reach out to SchneiderCommunity.Support@se.com, and the team will help to get your issues resolved.
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
82627members
350271posts

Smart UPS Runtime Issue

APC UPS Data Center & Enterprise Solutions Forum

Schneider Electric support forum for our Data Center and Business Power UPS, UPS Accessories, Software, Services, and associated commercial products designed to share knowledge, installation, and configuration.

Solved
codefive_apc
Cadet
0 Likes
1
78

Smart UPS Runtime Issue

This was originally posted on APC forums on 5/21/2008


I have two identical Smart UPS 3000 units. Both have about the same load 17.5 (120V 3.7A) and 16.2 (120V 3.8A). When I do a runtime calibration, one gives me 12 minutes of runtime and the other gives me 52 minutes of run time. Any ideas why there would be such a difference?

Thanks for the help


Accepted Solutions
EZ_Button_apc
Commander
Commander
0 Likes
0
78

Re: Smart UPS Runtime Issue

This was originally posted on APC forums on 5/22/2008


Have you ever replaced the batteries in these units?

Are you running this calibration through the software?

Are these new or old units? (exact models and serials would be beneficial)

See Answer In Context

1 Reply 1
EZ_Button_apc
Commander
Commander
0 Likes
0
79

Re: Smart UPS Runtime Issue

This was originally posted on APC forums on 5/22/2008


Have you ever replaced the batteries in these units?

Are you running this calibration through the software?

Are these new or old units? (exact models and serials would be beneficial)