Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84321members
353479posts

White paper Microgrid

Paneelbouw & Energie Distributie

In dit forum vindt alle informatie omtrent de trainingen, de smart panel, nieuwe productinformatie en standaardisatie en markteisen. Laat niet alleen ons, maar ook gelijkgestemden uw zicht op de nieuwe ontwikkelingen weten door te reageren op de onderwerpen die aan bod komen.

Joep_Dekker
Lieutenant JG Lieutenant JG
Lieutenant JG
0 Likes
0
701

White paper Microgrid

Microgrid.JPG

 

Consumenten, bedrijven en instellingen zijn zich meer en meer bewust van hun energie verbruik. Investeringen in duurzame energiebronnen en schone verbruikers is een noodzaak om klimaat doelstellingen te halen.

De toepassing van duurzame energiebronnen gaat helaas niet zo eenvoudig als voorzien. Een van de belangrijkste problemen is dat ons elektriciteitsnetwerk helaas niet overal meer geschikt is om de stijgende hoeveelheid duurzame energiebronnen te kunnen transporteren.

Dankzij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve digitale technologieën is het mogelijk duurzame energie bronnen en schone gebruikers te koppelen aan het bestaande elektriciteitsnetwerk. Deze oplossing noemen we een Microgrid.

In bijgevoegd white paper heb ik deze nieuwe ontwikkeling van een Microgrid systeem uitgelegd inclusief voordelen hiervan. Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Attachments
Tags (2)