Welcome to the new Schneider Electric Community

It's your place to connect with experts and peers, get continuous support, and share knowledge.

  • Explore the new navigation for even easier access to your community.
  • Bookmark and use our new, easy-to-remember address (community.se.com).
  • Get ready for more content and an improved experience.

Contact SchneiderCommunity.Support@se.com if you have any questions.

Close
Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
84757members
354189posts

Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

EcoStruxure IT forum

A support forum for Data Center Operation, Data Center Expert, and EcoStruxure IT product users to share knowledge on installation, configuration, and general product use.

Solved
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
8
486

Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This question was originally posted on DCIM Support by Thabo Maepa on 2018-08-31


 

 Hi Team,

I've recently encountered an issue, i want to map temperature(wireless sensors) values on DCO, i did the association as desired.

 

 As you can see the association is done:

Association showing to be okay

 

My 3D model doesnt map out the measured values. what might be the cause of this?

 

Please assist

Regards

 Thabo 

(CID:134025172)


Accepted Solutions
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
6
487

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-08-31


Hi Thabo,

As illustrated, perhaps your cooling plan is on "Nothing" or "Calculated plan":

Temperature sensors should appear when/if we switch to "Measured plan":

Kind regards

(CID:134025208)

See Answer In Context

8 Replies 8
DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
6
488

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This answer was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-08-31


Hi Thabo,

As illustrated, perhaps your cooling plan is on "Nothing" or "Calculated plan":

Temperature sensors should appear when/if we switch to "Measured plan":

Kind regards

(CID:134025208)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
487

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This comment was originally posted on DCIM Support by Thabo Maepa on 2018-09-03


Hi Jef,

That is not the case,  think it might have to do with the firmware of the sensors

(CID:134025487)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
487

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This comment was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-09-03


Hi Thabo,

But according your 2D screen-shoot, it seems the temperature sensor data is being displayed in DCO.

Kind regards

(CID:134025530)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
488

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This comment was originally posted on DCIM Support by Thabo Maepa on 2018-09-04


Hi Jef,

The sensors are there on the 2D model, but on the 3D nothing shows up. 

 

Note: I'm Using a Netbotz 250

(CID:134026285)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
488

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This comment was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-09-05


Hi Thabo,

I've been running several tests since yesterday without any problem, wondering if it is possible to ask for a copy of your backup file so I can test it locally? I will send you an invite to my =S= box, so the data safely can be shared with me (if you would), thanks.

Kind regards

(CID:134026948)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
488

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This comment was originally posted on DCIM Support by Thabo Maepa on 2018-09-14


Hi I finally found my mistake, i discovered the Netbotz 250 as instead of SNMP. 😀

(CID:134032141)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
488

Re: Wireless NetBotz 250 temperature sensors not showing on DCO 3D model?

This comment was originally posted on DCIM Support by Jef Faridi on 2018-09-15


Hi Thabo,

Great!, many thanks for the update.

Kind regards

(CID:134032365)

DCIM_Support
Picard
Picard
0 Likes
0
488

🔒 Closed

This question is closed for comments. You're welcome to start a new topic if you have further comments on this issue.